A panzió Szobáink Szolgáltatásaink Környék-Látnivalók Ajánlatunk Vendégkönyv Kapcsolat Galéria
Bejelentkezés ideje:
Eltávozás ideje:
Vendégek száma:
Név:
Email:

magyar | română | english


2016 augusztusában volt szerencsénk a panzióban (pontosabban a Fenyő Villában) 5 napot eltölteni. Csak a legjobbakat tudom mondani, hibátlan, *****-os, barátságos, rugalmas vendéglátás, házias, finom ételek, gyönyörű környék, hibátlan szállás. Ha tehetjük, újra megyünk.Köszönjük Attila és Terézke!
Ui.: Mi autóval mentünk, így nem voltak vasúttal kapcsolatos rossz tapasztalataink :-)

Bagi László [ 2017-04-18 08:08:08 ]

Tegnap egy elég kellemetlen esetünk volt egy biciklis csoporttal, akik az Önök panziójának nevével jelzett pólókban, felszálltak Püspökladányban, a sok biciklit felpakolták az amúgy is kicsi vonatra, az utasokat abból a kocsiból leszállították, átküldték az első kocsiba. Hosszú percekre feltartották a továbbhaladást. Ezzel elérve azt, hogy lekéstük barátommal a Szolnokról induló csatlakozást. Másfél órás késéssel érhettünk haza. Éjszaka kellett az otthonunkba érni. Ki ezért a felelős?

Semperger Nikolett [ 2016-09-19 06:53:23 ]

Osztályommal 4 éjszakát töltöttünk a panzióban. Nagyon kedvesek, segítőkészek, türelmesek! Az ételek finomak, bőségesek! Nagyon jól éreztük magunkat!
Engem baleset ért és bevitt a mentő a Csíkszeredai kórházba. Ők jöttek el értem és még a gyógyszeremet is kiváltották nekem. Örökre hálás leszek!!

Nehrné Antal Erika [ 2016-06-15 02:36:02 ]

Kedves Gabi és Attila!
Hálásan köszönjük a csodás öt napot, amit eltöltöttünk a panzióban. A kitűnő, magas színvonalú vendéglátás, a figyelmesség, a finom ételek, a családias hangulat, a jó beszélgetések felejthetetlenné tették számunkra az Erdélyi kirándulásunkat. Mindenkit biztatunk, hogy jöjjön a Szent Kristóf Panzióba, tapasztalja meg az itteni vendégszeretetet, a csodálatos környezetet, a természet szépségeit!
Reméljük még visszatérünk!!!
Sok szeretettel gondolunk Rátok.

Konczné Marika és Koncz Antal (Gödöllő)
Konczné Kovács Mária [ 2015-08-16 06:36:43 ]

Idén Húsvétkor voltunk a panzió vendégei. Igazi vendéglátók! A szobák tiszták, az ételek finomak a személyzet nagyon kedves és barátságos. Köszönet Terézkének, Misinek és Attilának a felejthetetlen élményért!

Lévai Margit [ 2014-05-11 09:41:51 ]

1 2 3 4 5  Következő


Én is hozzászólok

Név:
Email:
Üzenet:
Biztonsági kód:
Az üzenet elküldéséhez megkérjük másolja be a fent látható biztonsági kódot.
© Szent Kristóf Panzió 2007 Powered by Blue Media Studio