A panzi Szobink Szolgltatsaink Krnyk-Ltnivalk Ajnlatunk Vendgknyv Kapcsolat Galria
Bejelentkezs ideje:
Eltvozs ideje:
Vendgek szma:
Nv:
Email:

magyar | romn | english


Csodás hat napot töltöttünk a panzióban,ahol minden kitünõ volt,a panzió személyzete tényleg mindent megtett azért,hogy jól érezzük magunkat.Kívánjuk,hogy minél többen ismerjék meg ezt a magas szinvonalú vendéglátást!Még visszatérük!!!

Orbán Mária [ 2012-10-06 08:23:03 ]

A budapesti Veres Pálné Gimnázium 11. C osztálya 2011. szeptemberében gyönyörû hat napot töltött Erdélyban, a Szent Kristóf Panzióban. Az eddigi osztálykirádulásaink közül ez volt a legemlékezetesebb. Íme néhány részlet a fiatalok véleményébõl:

"Nagyon-nagyon színvonalasnak és igényesnek tartottam a szállást. Nagyon tetszett kívülrõl, belülrõl még jobban és az ebéd-vacsora szolgáltatás is meglepõen jó volt. Tényleg úgy éreztem szinte magam mintha a családommal utaznék egy nyaralásra és egy hotelbe mentünk volna."

"A szállás szerintem csillagos 5-ös, a szobák tisztaságát és az ételek minõségét beleértve."

"Pozitívum volt a számomra hogy milyen jól fõztek a panzióban. Minden nagyon finom volt!:) És a szobák pedig igényesek és tiszták."

"A szállás, a fogadtatás, az ellátás kiváló volt, panaszra semmi okunk nem volt, "körülöttünk forgott a világ"."

"Az emberek kedvessége példátlan, illetve a táj szépsége is egy felejthetetlen élmény marad."

"A programok közül nekem legjobban a szekerezés, Brassó és a sóbánya tetszett."

"Nagyon hangulatos volt a szekerezés, utána a túra az erdõben, és az Úr aki a mi szekerünket vezette nagyon sok érdekes dolgot elmesélt az életükrõl. A legérdekesebb dolog talán az volt, amikor arról beszéltünk, hogy mennyire nehéz megõrizni a magyarságát az embernek."

" A látványosságokat már láttam egy-két kivételével, de másodszorra is nagy benyomást tettek rám. Szerintem minden osztálynak szüksége lenne egy ilyesfajta kirándulásra."

"A vidékiekben az fogott meg a legjobban, hogy mindig mosolyogva, szinte már barátukként fogadtak minket.
A szállás kifogástalan volt, a vacsora pedig külön dícséretet érdemel."

"Úgy gondolom igazán jól sikerült a kirándulásunk, és már azt kívánom bárcsak maradtunk volna még."

"Ami legjobban tetszett, az a szekerezés volt, mivel nagyon jó hangulatot eredményezett a sütögetéssel és a hegymászással együtt."

"Csodálatos dolog, hogy több száz kilométerre tõlünk, megmaradt egy ilyen hely, ahol még büszkék az emberek arra, hogy magyarok."

Köszönjük Varga Attila panzióvezetõnek és a panzió összes munkatársának, hogy ilyen felejthetetlenné varázsolták számunkra ezt a hetet.

VPG 11.C osztály, Haraszti Ágnes, Babics Anna osztályfõnökök

Haraszti Ágnes [ 2012-01-20 09:02:20 ]


Fantasztikus 6 napot töltöttünk Erdélyben. Ehhez a fantasztikus érzéshez nagyban hozzájárult a szállás és vendéglátás is, melyet ez úton szeretnék megköszönni.

Ha lenne egy portál, ahol a legjobb szállásokat, erdei iskolára alkalmas helyeket osztályozhatnák, véleményezhetnék a pedagógusok, ott minden bizonnyal elnyerné a Szent Kristóf Panzió és kollektívája a LEGJOBB GYERMEKBARÁT FOGADÓ címet, ahol a gyerekek és tanárok is remek ellátásban, kiszolgálásban részesültek.
Az, hogy ízletes vacsorával várják az utazót, hogy figyelembe vették annak a két gyermeknek az étkezési szokásait, amit elõre jeleztem, az talán alapja a vendégvárásnak, de hogy éppen akkor volt friss meleg, amikor odaültünk az asztalhoz, hogy úgy idõzítették az étkek elkészítését, hogy nekünk pont friss legyen, ahogy éppen megérkezünk, olyan rugalmasan alakították a mi programjainkhoz a fogadó életét, azt kevés helyen teszik meg. A finomságokról már ne is beszéljünk! Az egész napos kirándulások alkalmával hideg élelmet készítettek ebédre számunkra, ami valljuk be nagyon megkönnyíti a szervezõ pedagógus munkáját. Azt sem vették zokon, hogy az éttermet a gyerekek számára igénybe vettük esténként ideiglenes osztályteremnek az esti foglalkozások, naplóírások, vetélkedõk, térképböngészésekhez stb. Ezek után, már az sem meglepõ, hogy néha kémiai kísérletek színterévé alakítottuk a fogadó elõterét a borvíz vizsgálata kapcsán.
Még egyszer KÖSZÖNET mindezért!
Remélem lesz még lehetõségünk élvezni a TÖKÉLETES vendéglátás elõnyeit!

Köszönettel a Bókay Árpád Általános Iskola 7. osztályosai és a kollégáim nevében:
Vörösné Éles Csilla
a HATÁRTALANUL program keretében szervezett erdei iskola vezetõje.

Vörösné Éles Csilla [ 2011-09-24 03:47:57 ]

2011-ben visszatértünk.
Ismét egy felejthetetlen hetet töltöttünk a Szent Kristóf Panzióban. A kislányaink már számolták vissza a napokat az indulásig, a tavalyi élmények alapján már alig várták, hogy ott legyünk. Nem csalódtunk egy cseppet sem, most is ugyanaz a vendégszeretet és kedvesség fogadott minket, mint tavaly. Mikor megérkeztünk, olyan érzésünk volt, mintha haza jöttünk volna. Az itt töltött egy hetet nagyon gazdag programokkal töltöttük, a 6 éves kislányunk rajzos útinaplója fel is került a panzió facebook oldalára. Reméljük, jövõre is találkozunk Tusnádfürdõn!
Köszönünk szépen mindent!
Üdvözlettel: Szekeres Szilvi (Szeged)


Szekeres Szilvia [ 2011-09-22 12:04:36 ]

2011 nyara felejthetetlen élményt jelentet számunkra. A kitûnõ vendéglátás a családias hangulat teljesen elvarázsolt minket. Már most tervezzük és várjuk a következõ találkozást!!!
Nagyon köszönjük a szívélyes vendéglátást!
A következõ viszontlátásig: Nagy család

Nagyné Mónika [ 2011-08-20 01:45:07 ]

Elz 1 2 3 4 5  Kvetkez


n is hozzszlok

Nv:
Email:
zenet:
Biztonsgi kd:
Az zenet elkldshez megkrjk msolja be a fent lthat biztonsgi kdot.
© Szent Kristf Panzi 2007 Powered by Blue Media Studio