A panzi Szobink Szolgltatsaink Krnyk-Ltnivalk Ajnlatunk Vendgknyv Kapcsolat Galria
Bejelentkezs ideje:
Eltvozs ideje:
Vendgek szma:
Nv:
Email:

magyar | romn | english


A város központjától 5 percre található kényelmes, családias Szent Kristóf Panzió egész évben várja vendégeit. A 20 szobás, 60 fõs éttermünk valamint welleness és konferencia szolgáltatásaink nem csak hirdeti, de a valóságban is mindent megtesz, hogy élményekben gazdag, zavaratlan pihenést biztosítson vendégei részére.Szent Kristóf Panzió nemcsak a nyári szezonban várja vendégeit, ezért a kikapcsolódni vágyók egyre nagyobb számban térnek vissza más évszakokban is.

A panziónk étterme és konferenciaterme kiválóan alkalmas családi, baráti rendezvények, valamint konferenciák, tréningek, egyéb rendezvények megtartására. A panziónkban megtalálható a kortársbeli mûvészek folyamatosan megújuló kiállítása.Tusnádfürdõ mindössze Csíkszeredától 32, Sepsiszentgyörgytõl 37, Baróttól 35 és Brassótól 67 km-re fekszik. Erdély és a Kárpátok gyöngyének is nevezik, Hargita megye legszebb magaslati fürdõhelyeinek egyike. A 12-es úton közelíthetõ meg. Ma az Alcsíki-medence egyetlen városa.

A nemzetközi jellegû gyógyhely és klimatikus üdülõhely különösen szép természeti környezetben, a vulkánikus eredetû Csomád hegytömb lábánál, az Olt tusnádfürdõi szorosában (656 m) fekszik. A fürdõtelep hegyaljai klímája, negatív ionokban gazdag levegõje jelentõs turisztikai tényezõ.A város fõ vízfolyása az Olt. Tusnád és környékének változatos felszíni formái, a fiatal kúpalakú vulkánikus hegyek, a tusnádi Olt szoros, a Szent Anna-tó, a Mohos tõzegláp a ritka fajokban gazdag állatvilága, a több száz változatos vegyi összetételû ásványvízforrása (borvíz), mofetta (gázfürdõ) Románia, Erdély, a székelyföld tájegységei között szinte egyedülállóak.

© Szent Kristf Panzi 2007 Powered by Blue Media Studio