Despre noi

Despre pensiune

Este situat la 5 minute de centrul stațiunii Băile Tușnad, într-un ambient familiar și liniștit. Cu cele 20 de camere, un restaurant de 60 de persoane, posibilitate de welleness și sală de conferințe, pensiunea Szent Kristof vă oferă cadrul ideal pentru a vă odihni, și de a scăpa de stresul cotidian.

Băile Tușnad, stațiunea celor 4 anotimpuri

Pensiunea Szent Kristof nu doar vara își așteaptă oaspeții, ci și în celelalte anotimpuri, stațiunea oferind posibilități de recreere în orice perioadă a anului.

Restaurantul și sala de conferințe a pensiunii, asigură posibilitatea pentru diferite treninguri, conferințe, aniversări. De ani de zile găzduim și expoziții de artă contemporană.

Stațiunea cea mai frumoasă a județului.

Băile Tușnad este situat la 32 km de Miercurea Ciuc, la 37 de Sfântu Gheorghe, la 35 de Baraolt și 65 de km de Brașov. A mai primit și numele de perla Transilvaniei, fiind una din cele mai frumoase stațiuni ale județului Harghita. Stațiunea poate fi accesată pe DN12 sau cu trenul.
Băile Tușnad sunt situate în partea sudică a depresiunii Ciucului, la o altitudine de 650 m, între munții Harghita și Bodoc, într-un splendid defileu al Oltului. Poziția în teritoriu îi conferă un cadru deosebit de pitoresc, cu aer puternic ozonat, bogat în aerosoli rășinoși și ioni negativi care fac ca stațiunea să dispună de un bioclimat montan tonic, favorabil reconfortării psihice.

Izvoare minerale, băi termale

Staţiunea cu diverse izvoare de ape minerale, mezotermale şi mofete este recomandat pentru tratamentul bolilor cardio vasculare, urinare şi a sistemului nervos. Există 44 izvoare naturale şi foraje din care în prezent sunt utilizate 6 izvoare naturale, din care patru (Izv. Stănescu, Apor, Ileana şi Mikes) pentru cură externă. Prin cura internă se pot trata afecţiuni digestive, gastrite hipoacide, precum si hepato-colecistite cronice, boli metabolice şi neuro endocrine. Prin cura externă băile sunt recomandate în afecţiuni cardiovasculare, tulburări circulare, reumatice si nevroză astenică sau de suprasolicitare, bolile ale aparatului locomotor.