Rólunk

A Panzió
A város központjától 5 percre található kényelmes, családias Szent Kristóf Panzió egész évben várja vendégeit. A 20 szoba és a 60 fős éttermünk élményekben gazdag, zavaratlan pihenést biztosít vendégei részére.

Tusnádfürdő, a négy évszakos üdülőhely
Szent Kristóf Panzió nemcsak a nyári szezonban várja vendégeit, ezért a kikapcsolódni vágyók egyre nagyobb számban térnek vissza más évszakokban is.
A panziónk étterme kiválóan alkalmas családi, baráti rendezvények megtartására. A panziónkban megtalálható a kortársbeli művészek folyamatosan megújuló kiállítása.

Hargita megye legszebb magaslati fürdőhelye.
Tusnádfürdő mindössze Csíkszeredától 32, Sepsiszentgyörgytől 37, Baróttól 35 és Brassótól 67 km-re fekszik. Erdély és a Kárpátok gyöngyének is nevezik, Hargita megye legszebb magaslati fürdőhelyeinek egyike. A 12-es úton közelíthető meg. Ma az Alcsíki-medence egyetlen városa.
A nemzetközi jellegű gyógyhely és klimatikus üdülőhely különösen szép természeti környezetben, a vulkánikus eredetű Csomád hegytömb lábánál, az Olt tusnádfürdői szorosában (656 m) fekszik. A fürdőtelep hegyaljai klímája, negatív ionokban gazdag levegője jelentős turisztikai tényező.
Székelyföld egyedülálló tájegységei
A város fő vízfolyása az Olt. Tusnád és környékének változatos felszíni formái, a fiatal kúpalakú vulkánikus hegyek, a tusnádi Olt szoros, a Szent Anna-tó, a Mohos tőzegláp a ritka fajokban gazdag állatvilága, a több száz változatos vegyi összetételű ásványvízforrása (borvíz), mofetta (gázfürdő) Románia, Erdély, a székelyföld tájegységei között szinte egyedülállóak.