Rólunk

A Panzió

A város központjától 5 percre található kényelmes, családias Szent Kristóf Panzió egész évben várja vendégeit. A 20 szobás, 60 fős éttermünk valamint welleness és konferencia szolgáltatásaink nem csak hirdeti, de a valóságban is mindent megtesz, hogy élményekben gazdag, zavaratlan pihenést biztosítson vendégei részére.

Tusnádfürdő, a négy évszakos üdülőhely

Szent Kristóf Panzió nemcsak a nyári szezonban várja vendégeit, ezért a kikapcsolódni vágyók egyre nagyobb számban térnek vissza más évszakokban is.

A panziónk étterme és konferenciaterme kiválóan alkalmas családi, baráti rendezvények, valamint konferenciák, tréningek, egyéb rendezvények megtartására. A panziónkban megtalálható a kortársbeli művészek folyamatosan megújuló kiállítása.

Hargita megye legszebb magaslati fürdőhelye.

Tusnádfürdő mindössze Csíkszeredától 32, Sepsiszentgyörgytől 37, Baróttól 35 és Brassótól 67 km-re fekszik. Erdély és a Kárpátok gyöngyének is nevezik, Hargita megye legszebb magaslati fürdőhelyeinek egyike. A 12-es úton közelíthető meg. Ma az Alcsíki-medence egyetlen városa.

A nemzetközi jellegű gyógyhely és klimatikus üdülőhely különösen szép természeti környezetben, a vulkánikus eredetű Csomád hegytömb lábánál, az Olt tusnádfürdői szorosában (656 m) fekszik. A fürdőtelep hegyaljai klímája, negatív ionokban gazdag levegője jelentős turisztikai tényező.

Székelyföld egyedülálló tájegységei

A város fő vízfolyása az Olt. Tusnád és környékének változatos felszíni formái, a fiatal kúpalakú vulkánikus hegyek, a tusnádi Olt szoros, a Szent Anna-tó, a Mohos tőzegláp a ritka fajokban gazdag állatvilága, a több száz változatos vegyi összetételű ásványvízforrása (borvíz), mofetta (gázfürdő) Románia, Erdély, a székelyföld tájegységei között szinte egyedülállóak.